Hva er årsakene til ekstrem irritabilitet?

October 30

Hva er årsakene til ekstrem irritabilitet?


Samfunnet er drevet av koffein, tidsfrister, massiv ansvar og en konstant tilstand av angst. Folk føre travle liv og mange lever livet i en konstant tilstand av press og stress for å få ting gjort. Som et resultat av depresjon og angstforstyrrelser kjøre frodig hele Amerika. Ekstrem irritabilitet har mange mulige årsaker, inkludert: depresjon, angstlidelser, feil kosthold, livsstil stress og hormonelle ubalanser. De nøkkelen til behandling av irritabilitet er å finne årsaken til problemet, og hvis symptomene øker eller ikke gå bort, kan en lege omsorg være nødvendig.

livsstil Stress

Konstant stress setter hjernen i en evig tilstand av "fight or flight", kroppens naturlige frykt mekanisme for å bekjempe fare. Hjernen blir oversvømmet med hormoner som adrenalin og kortisol dermed øke hjertefrekvensen og forårsaker hypertensjon. Å leve daglig med høyt stress fører til irritabilitet og øker risikoen for: angst, depresjon, søvnløshet, hjertesykdom, diabetes, hormonelle ubalanser og selv hudproblemer. Ved å praktisere stress reduksjon teknikker som massasje, pust-arbeid, yoga og meditasjon, kan folk redusere stress og potensialet for alvorlig sykdom.

psykiske lidelser

Mental sykdom som bipolar lidelse, generalisert angstlidelse, depresjon og tvangslidelser er vanlig og har en rekke mulige årsaker. Visse lidelser som bipolar lidelse kan være arvet fra foreldre og kjøpt fra toksin eksponering i mors liv. Andre faktorer som kjemiske og hormonelle ubalanser er også årsaker til mest mental sykdom eller lyte. Psykiatere utfører en pasient inntak tar alle disse faktorene i betraktning, inkludert livserfaring, livsstil og familiens historie.

Hormonelle ubalanser og kvinner

Kjemisk og hormon ubalanser er dobbelt så sannsynlig å påvirke kvinne enn menn. The National Institute of Mental Health har vist at hormonforstyrrende direkte påvirker følelser og stemningen ved å endre hjernens kjemi. Under puberteten, kan månedlige menstruasjon, fødsel og overgangsalder kvinner opplever: depresjon, angst, endring i søvn og matlyst, hudlidelser, endringer i sexlyst, håravfall og ekstrem irritabilitet for det som ser ut til å være noen grunn. Frustrasjon på disse endringene kan også utløse depressive episoder og irritabilitet; symptomer kan bli behandlet av en lege.

Ernæring og rusmisbruk

Som Dr. Andrew McCulloch, administrerende direktør for psykisk helse Foundation skriver: "Vi vet at hjernen består i stor del av essensielle fettsyrer, vann og andre næringsstoffer. Vi vet at mat påvirker hvordan vi føler, tenker og oppfører seg." I tillegg stoffer som narkotika og alkohol bokstavelig talt forandre menneskelige hjernens kjemi, endre måten folk føler og tenker. Et balansert kosthold og avholdenhet fra skadelige stoffer støtter sunn hjernens kjemi og reduserer risikoen for angst og depresjon, de viktigste årsakene til irritabilitet.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com