Vitaminer & amp; Mineraler for å bekjempe senebetennelse

March 15
Vitaminer & amp; Mineraler for å bekjempe senebetennelse

Senebetennelse er betennelse eller irritasjon i en sene - bindevev som bidrar til å koble musklene til skjelettet. Denne tilstanden kan forårsake smerte, hevelse og ømhet langs en joint. Senebetennelse er mest vanlig i håndleddene, hæler, skuldre og albuer. Mens diagnosen tendinitt bør gjøres av legen din, kan en rekke vitaminer og mineraler kan lette din smerte.

vitamin E

Vitamin E er et vitamin kjent for sin antioksidant og anti-inflammatoriske egenskaper. Dette vitamin bidrar til å redusere betennelse forårsaket av senebetennelse ved å nøytralisere skadelige frie radikaler som angriper og skader sener. Den anti-inflammatoriske egenskaper av vitamin E lindre smerte og hevelse ofte assosiert med senebetennelse. "The Vitamin Book" anbefaler ikke overstiger 400 internasjonale enheter - IE - vitamin E per dag. Overdosering av vitamin E kan føre til døden. Supplere vitamin E eller finne det i en rekke matvarer kilder - blant annet hvetespirer, grønne grønnsaker, korn og nøtter.

Askorbinsyre

Askorbinsyre - eller vitamin C - er en kraftig antioksidant. Som vitamin E, har askorbinsyre evnen til å nøytralisere frie radikaler som forårsaker skade på det som en gang var sunne sene vev. Ved å eliminere frie radikaler angripe sener, reduserer vitamin C betennelse bidrar til å redusere ubehag forbundet med senebetennelse, ifølge "The Vitamin Book." Vitamin C støtter også helsen til immunsystemet. Ta vitamin C som et supplement; Men snakk med legen din før du starter en vitamin C supplement eller supplement. Konsumere vitamin C gjennom kosten - sitrusfrukter, honningmelon, jordbær, bær, rød paprika og tomater er alle kilder til askorbinsyre.

magnesium

Magnesium er den fjerde mest tallrike mineral som finnes i menneskekroppen. Magnesium er ofte funnet i bein, vev - inkludert muskler og bindevev - og dine organer. Dette mineralet bidrar til å styre funksjonene til dine muskler og vev samt nervesystemet. Magnesium bidrar også til et sunt immunsystem og utvikler sterke, friske bein, muskler og bindevev. The University of Maryland Medical Center anbefaler 750 mg magnesium daglig for å reparere skader forårsaket av senebetennelse. Mat kilder til magnesium er mandler, spinat, poteter og cashewnøtter.

Kalsium

Kalsium er den viktigste mineralet i kroppen din. Det spiller en viktig rolle i helse av bein og i sammentrekning av muskler og sener. Dette mineralet spiller en viktig rolle i reparasjon av skadede muskler og sener og bidrar til å lindre smerte og hevelse av senebetennelse. The University of Maryland Medical Center anbefaler 1500 mg kalsium daglig for personer som lider av senebetennelse. Kalsium kan suppleres eller funnet i en rekke matvarekilder. Meieriprodukter, befestet brød, befestet korn og laks er alle kilder til kalsium.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com