Veide Golf Clubs: Toe vs. Heel

November 3
Veide Golf Clubs: Toe vs. Heel

En golf club er sammensatt av grepet, aksel, klubben hodet og klubben ansiktet. Når du svinger klubben, må hver del linje opp perfekt for å produsere en rett skutt som går riktig avstand; Dette gjelder spesielt for klubben og ansiktet. Mindre endringer i vekt bidra til at perfekt justering er realisert.

toe Vektet

Tå av golfklubben refererer til den andre siden av klubben hodet, på motsatt side av skaftet. Når produsentene plassere en partisk mengde vekt på tå, er klubben referert til som "toe vektet." Med denne vektfordeling, roterer tå tregere og resultater i en åpen klubb-ansikt på innflytelse. En åpen klubb ansikt produserer spinn som fører til fades eller skiver. Denne typen skudd har en flytur mønster som reiser til høyre for høyrehendte spillere, og til venstre for venstrehendte spillere.

Heel Vektet

Hælen er plassert der akselen møter klubben hodet. Plassere vekten på hælen skaper en motsatt effekt at av tå-vektet klubber. Hælen roterer saktere, noe som skaper en lukket klubb ansikt ved støt. Et lukket posisjon fører til uavgjorte og kroker. Denne typen skudd er preget av flygemønstre som kurven til venstre for høyrehendte spillere, og til høyre for venstrehendte spillere.

Heel-Toe Vektet

Hæl-tå vekting legger ekstra vekt på både hæl og tå. Denne fordelingen skaper en større sweet spot på klubben ansiktet. Sweet spot refererer til en optimal beliggenhet på klubbens ansikt å slå ballen. Heel-toe vektet klubber er foretrekkes av amatørspillere som drar nytte av den ekstra tilgivelse for en klubb med en større sweet spot.

betraktninger

Mange spillere forsøke å bruke heel- eller tå-vektet klubber til å møte grunnleggende swing problemer. De beste bildene starte med gode svinger, og vekting systemer brukes kun til å foreta mindre justeringer. Hvis du vurderer en heel- eller tå-vektet klubb, prøve å legge bly tape til din nåværende klubb-hoder. Ledelsen tape etterligner egenskapene til en klubb med integrerte vekter. Taping er midlertidig, tilpasses og rimeligere enn å kjøpe et komplett sett med nye klubber.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com