Hvordan overbevise en global oppvarming Skeptic

August 6

Hvordan overbevise en global oppvarming Skeptic


Selv om en rekke vitenskapelige studier har gitt bevis for global oppvarming, er det fortsatt skeptikere som hevder at global oppvarming er en overdrivelse av normale sykluser i temperaturen. Dessverre er mange av disse skeptikerne er kraftige politikere og velgere som bestemmer politikken. Overbevise en skeptiker at global oppvarming eksisterer, er en måte du kan bidra til å redde planeten.

Bruksanvisning

1 Informer skeptiker at dagens forskning viser den globale gjennomsnittstemperaturen øker mer i de siste 50 årene enn på noe annet tidspunkt i historien. Vær også oppmerksom på at siden 1990 har planeten opplevd de 10 varmeste årene noensinne.

2 Snakk om alvorlighetsgraden av orkaner som har skjedd nylig. Påpek at mens den globale oppvarmingen ikke øker antall orkaner, er det potensielt øke deres alvorlighetsgrad, som varme destabiliserer atmosfære.

3 Diskuter klimagassutslipp. Informer skeptiker som klimagasser, som metan, karbondioksid og lystgass, har økt i atmosfæren siden den industrielle revolusjon.

4 Vis bilder av flyktende isbreer. Forklar at nyere funn av likene begravet tusenvis av år siden tyder på at isbreene smelter. Hvis skeptiker spørsmål smelte, peker på prøver fra iskjerner, som foreslår redusert saltinnhold i havvann på grunn av økt smelting av ferskvann is.

5 Spør skeptisk til å forklare endringer i økosystemet som den synkende bestanden av isbjørn, bevegelse av plankton i nord og færre hval fødsler.

6 Fortell skeptisk til å se på horisonten på en varm sommerdag. Disen er virkelig forurensning, som feller varme og øker den globale gjennomsnittstemperaturen.

Hint

  • Hvis skeptiker spør deg hvordan forskere vet hva nivåene av klimagasser var hundrevis av år siden, fortell ham at forskere får denne informasjonen fra luftbobler innebygd i iskjerner.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com