Slik Doner Plasma i Chicago

November 16

Slik Doner Plasma i Chicago


Donerende blodplasma er en prosess hvor en persons hvite blodceller blir samlet inn og brukt til ulike formål, og donor er betalt for sin tid og donasjon. I motsetning til nonprofit amerikanske Røde Kors samler blodplasma industrien plasma for betalte formål, forskning av farmasøytiske selskaper, legemiddelfirmaer som bruker plasma for pasienter med blodsykdommer, eller produksjon av visse legemidler. Fordi disse tingene er lønnsomme, kan donor være betalt for sin tid og plasma hvis han er frisk.

Bruksanvisning

1 Kontakt plasma sentrum i Chicago-området som du foretrekker å bruke. Det finnes flere oppføringer for plasma donasjon sentre spredt rundt i større Chicago-området; linker til disse oppføringene er i avsnittet. Diskuter de timene de er åpne, da bør du komme og de spesifikke krav til hva du skal ta med deg, for eksempel ID og hvilke former de foretrekker som bevis på adresse.

2 Forbered deg på å tilbringe flere timer på første besøk. Kommer til stedet før det åpnes hvis dette er din første donasjon, som ofte folk stille opp i god tid for å sørge for at de blir akseptert før avtalene er full for dagen. I Chicago er det ca seks til åtte betalende donasjon sentre, slik at forholdet mellom sentrene til antall personer som ønsker å donere betyr at de er relativt opptatt.

3 Spis et godt måltid som ikke er høy i fet mat innen to timer å donere. Drikk rikelig med koffein-fri væske - vann er best. Ikke donere innen 24 timer etter inntak av alkohol.

4 Slapp av og regner med å være i stolen for opp til en og en halv time mens plasmapheresis prosessen går videre. Blodet tas intravenøst, de hvite og røde blodceller separert i en sentrifuge, og de røde blodcellene blir returnert til kroppen gjennom IV. Du kan lese, lytte til musikk eller delta i noen annen rolig aktivitet du kan gjøre mens du sitter i løpet av prosessen.

5 Etter å samle inn betaling, diskutere hvor ofte du kan gå tilbake til sentrum for donasjoner. De fleste sentrene aksepterer givere ikke mer enn to ganger i uken. Gjør en avtale for å gå tilbake til din donasjon sentrum i Chicago om det er mulig å ha et sett avtale tid. Drikk rikelig med væske i løpet av de neste par timene etter donasjon.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com