Positiv kommunikasjon mellom Teen Girls og Moms

June 25

Kommunisere med en tenåringsjente kanskje ikke alltid like lett, men å sette i gang å dyrke positive interaksjoner fordeler familien. Finn muligheter til å kommunisere når det er mulig, for eksempel familie måltidene eller bilturer. Din datter kan ikke alltid ønsker å snakke, men hun vil sette pris på å vite at hun har en forelder som viser interesse for henne.

Stille spørsmål

Spør din datter på spørsmål og skape muligheter for kommunikasjon. Du kan spørre: "Hva er de tre beste og verste tingene som skjedde med deg i dag?" Hennes svar vil gi deg innsikt i aspekter av livet hennes som gjør henne lykkelig og føre henne stress. Forstå hvordan hun ser verden kan forbedre ditt forhold med henne å kommunisere effektivt. Hvis hun ikke ønsker å snakke, ikke presse henne. Bare la henne vite at når hun ønsker å snakke, er du klar til å lytte.

Lytt til din Teenage Daughter

Hva virker som en liten sak til deg er kanskje ikke en liten sak til din datter. Lytt til hva hun sier og følge nøye med ikke-verbale signaler, for eksempel ansiktsuttrykk og kroppsspråk. Hold deg rolig og unngå avbrudd. La din datter kommunisere hennes hele tanken før du svarer. Enten du arbeider med stress forårsaket av din datter eller ytre påvirkninger, se tonen i stemmen. Unngå snapping at din datter eller bruke accusatory toner.

Refleksjon av følelser

Forsikre din datter at hennes følelser blir hørt ved å gjenta din tolkning av hennes tanker. Husk å velge ikke-dømmende språk for å fortelle henne at du får det hun sier. Dr. Roberta Beach, direktør for Denvers Westside pediatriske og ungdoms klinikker, foreslår empatievnen med din datter - forsiktig foreslå hvordan du tror hun kan være følelsen for å hjelpe henne sortere ut disse forvirrende følelser, enten det har å gjøre med en forelsket, skole påkjenninger eller konflikter med hennes venninner. Spør din datter om hun ønsker råd om hvordan å avhjelpe situasjonen. Hun kan ha din mening, men hun kan bare ønsker noen å lytte.

Etablere familieregler

Etablere retningslinjer i ditt hjem for å kommunisere akseptabel og uakseptabel atferd. Lag retningslinjene med din datter, så hun føler hennes stemme blir hørt. Iowa State University foreslår å bruke et poengsystem for å belønne god oppførsel i stedet for konsekvenser for dårlig oppførsel. Lag poengsystem og bestemme hvordan din tenåring kan tjene poeng, som gjør leksene eller kommer hjem i tide. Gi belønning for god oppførsel, for eksempel utvidet portforbud eller en høyning i kvote. Kommunisere forventninger kan redusere konflikt i hjemmet.

Ansikt-til-ansikt kommunikasjon

Når du kommuniserer med datteren din ansikt til ansikt, gi henne din fulle oppmerksomhet. Slå av TV-apparatet eller stoppe noe annet du gjør. Lag øyekontakt å la henne vite at du er interessert i hva hun har å si. Unngå å legge armene, som sender melding om at du ikke er åpen for å kommunisere. Smil og nikk som svar på hennes uttalelser til ikke-verbalt kommunisere at du betaler oppmerksomhet til henne.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com