Hva er behandlingen for spedbarn kolikk?

February 8

Hva er behandlingen for spedbarn kolikk?


Kolikk er et ord som er fryktet av nye foreldre. Det finnes ingen kur for spedbarn kolikk. Det er imidlertid kan flere teknikker foreldre og omsorgspersoner bruke til å hjelpe slappe av og distrahere barnet.

Identifikasjon

Kolikk begynner vanligvis ved 3 ukers alder. Hvis barnet gråter i minst tre timer av gangen, tre dager i uken, kan barnet ha kolikk. Kolikk begynner å avta på 2 til 3 måneders alder.

effekter

Kolikk er ikke en sykdom eller en sykdom. Kolikk er en overdreven mønster av gråt, uten åpenbar årsak. Hovedproblemet med kolikk er intens bekymring og stress at det fører til foreldrene.

betraktninger

Noe "womblike" vil være en trøst til den nye babyen. Bading babyen i varmt vann er beroligende. I mange tilfeller vil gråt opphøre under hele badet.

Forebygging / løsning

En spasertur rundt i nabolaget eller en kjøretur i bilen kan gi en ny forelder litt lettelse fra lang gråtetokter. Hvis du ikke har energi til å gå eller kjøre, stepping ut i frisk luft med barnet kan også ta et par minutter av lettelse.

Teorier / Spekulasjoner

Leger teoretisere at babyer elsker å føle seg trygge og tettsittende. Flere butikker bære swaddle tepper som er spesielt utviklet for å gjøre swaddle en lett oppgave. Hvis du er på et budsjett, vil noen baby teppe gjør.

Advarsel

Hvis du føler deg frustrert og opprørt fordi du ikke kan trøste barnet ditt, la ham på et trygt sted, og gå inn i et annet rom for å roe ned. Hvis du føler deg overveldet, be en partner, familiemedlem eller en venn til å ta se babyen for noen timer.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com