Hvordan du kan hjelpe en Baby Gain vekt Mens 31 uker gravid

February 7
Hvordan du kan hjelpe en Baby Gain vekt Mens 31 uker gravid

Du nærmer oppløps nå, og ved 31 uker, fortsetter ditt ufødte barnet å vokse på en imponerende hastighet. Ikke alle babyer opp i vekt i samme tempo, og din fødselslege kan ha fortalt deg at barnet ditt er mindre enn gjennomsnittet. Selv om ingenting skulle ta plassen til tilstrekkelig svangerskapskontroll, kan sunne vaner også spille en rolle i å øke barnets vekt.

Hva er normalt på 31 uker

Når du kommer til 31-ukers mark av svangerskapet, vil barnet være ca 15,5 inches lang og veier mellom 3,5 og 4 pounds, ifølge den amerikanske Graviditet Association. I løpet av flere uker har du igjen før du leverer barnet, vil hun trolig få minst 3 mer pounds, og muligens mer. Hun vil også øke i lengde med ca 4 til 5,5 inches. Etter hvert som barnet vokser, vil hun utvikle et lag av fett under huden hennes, som forbereder henne for fødsel, konstaterer den amerikanske Graviditet Association.

Øke kalorier

Ernæring er nøkkelen under svangerskapet. Maten du spiser spiller en direkte rolle i barnets vekst og utvikling. Spise en godt balansert kosthold som inneholder et utvalg av frukt, grønnsaker, korn, magert kjøtt og meieriprodukter sikrer at det ufødte barnet får hver av de næringsstoffene hun trenger for å vokse. I løpet av tredje trimester, som er de tre siste månedene av svangerskapet, må du spise ca 300 ekstra kalorier per dag for å fremme normal vekst, ifølge den amerikanske Graviditet Association. Selvfølgelig bør du øke kaloriinntaket med nærings tett mat, og unngå høyt kalori mat som kake, brus og hurtigmat fordi de ikke leverer barnet ditt med essensielle næringsstoffer.

Spis sunt fett

Mange frykter fett, men du faktisk trenger fett i kosten for å fremme riktig absorpsjon av næringsstoffer. Dette er spesielt viktig under graviditet når det ufødte barnet er avhengig av fettinntaket for å få vitaminer og mineraler hun trenger for å vokse og utvikle seg normalt. Dette betyr ikke at du har en gratis pass til å spise hva du vil, men å legge matvarer med umettet fett kan hjelpe barnet å vokse og vil også sørge for at morkaken er sunt, ifølge American College of Fødselsleger og Gynekologer. Avokado, nøtter, frø, olivenolje og fet fisk som laks, er alle gode valg for å øke inntaket av sunt fett.

Mer å gjøre

Få tilstrekkelig svangerskapskontroll i tillegg til å spise et sunt kosthold. Hvis du ser din fødselslege regelmessig, kan hun holde et øye med svangerskapet og gi anbefalinger for å hjelpe barnet ditt vokse. Bortsett fra å spise et sunt kosthold, kan enkelte livsstilsfaktorer hemme vekst, så vel. Ikke røyker, drikker alkohol eller bruker rusmidler mens du er gravid, fordi de er forbundet med lav fødselsvekt, ifølge March of Dimes. I tillegg, hvis du og partneren din er små mennesker, babyen vil trolig være lite, så vel, og dette er ikke nødvendigvis et problem, så lenge du følger legens spise og helseanbefalinger.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com