Hva kan jeg bruke min helse sparekontoer for?

May 16

Hva kan jeg bruke min helse sparekontoer for?


En helse sparekonto, eller HSA, er en tax-free sparekonto som må brukes til å betale bare medisinsk-relaterte utgifter. Selv om din HSA administreres av en vaktmester, er det utelukkende eid av deg. Beløpet du bidra til HSA avhenger av høy egenandel helse plan du velger. Hvis du ikke bruker alle midler i din HSA ved utgangen av året, vil det rulle over og fortsette å tjene interesse.

Hvem kan du bruke HSA For

Enkeltpersoner kan tilbaketrekning penger fra sine HSA kontoer for å bruke for seg selv, samt deres ektefeller. HSA dekker også eventuelle skatte avhengige medlemmer av familien, selv om det familiemedlem er ikke en del av høy egenandel helseplan. En nasjonal partner kan betraktes som en skatt avhengige dersom han eller hun møter IRS kvalifikasjoner. I dette tilfellet, kan pengene i HSA bli brukt til medisinske utgifter innenlands partner pådrar seg.

Dekket medisinske utgifter

Hovedformålet med en HSA er å gi penger til å dekke utgifter som er til overs etter at høy egenandel helseplan har blitt brukt. Disse kostnadene inkluderer reseptbelagte legemidler, bandasjer, krykker, alkohol og narkotika behandlinger, graviditetstester, transplantasjoner, laboratoriearbeid, rullestol, p-piller og chiropractic omsorg. Legen anbefalte spesialundervisning utgifter, sykehjem og psykiatrisk omsorg er også kvalifisert utgifter.

Dekket Dental og Oftalmologi Utgifter

I tillegg til medisinske utgifter, er visse tann og oftalmologi utgifter dekkes med midler i din HSA. Falske tenner, regelmessige tenner cleanings, røntgen, fluor behandlinger, fyll, bukseseler og tannplager er eksempler på utgifter til tannbehandling dekkes av penger i HSA. Briller, kontakter, øye surgeries, laser øye kirurgi og rutinemessige synsundersøkelser er alle oftalmologi utgifter som du kan tilbaketrekning penger fra din HSA å dekke.

Utgifter som ikke dekkes av HSA Funds

Noen utgifter som kan anses som medisinske utgifter av noen anses av skattemyndighetene som ikke-kvalifiserende utgifter. Disse utgiftene kan ikke betales med penger fra en HSA konto. Hårtransplantasjon, kosmetiske operasjoner, kosttilskudd, vekttap materialer og ikke-reseptbelagte legemidler er alle eksempler på utgifter som ikke kvalifiserer. Hsas vil heller ikke dekke tenner Whitening behandlinger, begravelse eller veterinær regninger.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com