Hva er Testosteron Gel brukes til?

April 14

Hva er Testosteron Gel brukes til?


Testosteron er et legitimt farmasøytisk med viktige medisinske applikasjoner. Den er designet for å forsterke eller erstatte naturlig testosteron hos menn som organer ikke produserer tilstrekkelige mengder av hormonet. Gelen kan imidlertid også bli misbrukt av de som leter etter måter å øke allerede tilstrekkelige testosteronnivåer for de samme grunner som idrettsutøvere og kroppsbyggere kanskje misbruker andre steroider. I tillegg til de legitime medisinske anvendelser, produsentene av testosteron gels understreke sine mer overfladiske sekundære fordeler ved å gjøre dem attraktive for et bredere marked.

Funksjon

Aktuelt testosteron gel brukes til å behandle hypogonadisme, en tilstand der kroppen produserer lite eller ingen testosteron. Som et resultat av den mangel, kan et individ opplever en mangel på primære eller sekundære kjønnskarakteristika, eller for tidlig inntreden av "hann menopause" og andre abstinenssymptomer. Hypogonadisme er generelt ansett som en permanent tilstand. Produsentene av testosteron gel, men markedet sitt produkt til et bredere marked av menn opplever midlertidige og reversible symptomer av det de kaller "Low T."

fordeler

De annonserte fordelene av testosteron gel relateres til virkningene testosteron har på kroppen. De inkluderer økt muskelmasse, redusert kroppsfett, økt beintetthet, økt energi, bedre humør og økt seksuell lyst og ytelse. Selv om disse påstandene er designet for å appellere til nesten alle menn, har testosteron gel også alvorlig bruk i behandling av diabetes, noe som kan føre til redusert testosteronnivå, erektil dysfunksjon (som kan skyldes lavt testosteronnivå), og kroniske smerter, som studier antyder er korrelert med lavt testosteronnivå.

Egenskaper

Den testosteron brukes i topiske geler er et krystallinsk, kalt hvite pulverform 17-beta hydroksyandrost-4-en-3-on. Konsentrasjonen av testosteron i gelen er så lite som en prosent, og bare omtrent 10 prosent av den topiske anvendelse er faktisk absorberes gjennom huden. Avhengig av den enkelte og hans behov, kan daglige dose være så lite som 5 g gel (inneholdende 50 mg av testosteron) til så mye som 10 g (inneholdende 100 mg).

Identifikasjon

Aktuelt testosteron gel er en luktfri og fargeløs klar gel består hovedsakelig av vann og alkohol. Bortsett fra sin hormoninnhold, det ligner gel hånd sanitizers. I motsetning til sannsynlige forventninger, er det vanligvis brukes på armer og skuldre.

betraktninger

Testosteron gel er en reseptbelagte medisiner som bare er tilgjengelig gjennom medisinske fagfolk. Mens det vanligvis er reservert for diagnoser av hypogonadisme, som beskrevet ovenfor, kan det også bli forbudt av en lege for mindre permanente tilstander assosiert med lav serumtestosteron. Vanligvis, i det minste en blodprøve er nødvendig for å bekrefte lavt testosteron før en diagnose og resept kan gis.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com