Pilates Nybegynner Øvelse for å miste Belly Fat

October 25

Å miste buk fett krever en kombinasjon av et godt kosthold, cardio og ab-målretting øvelser. Pilates, som kan gjøres hjemme, på et treningsstudio eller et studio, og har mange viktige oppgaver å tone magen. Mål for å gjøre disse øvelsene tre dager i uken og jobbe opp til fem.

hundrevis

De hundrevis er et velkjent og meget effektiv ab øvelsen. Det fungerer på øvre og nedre magemuskler. Det kan gjøres i sett med 10 reps, eller mer hvis du kan. Ligg på ryggen med armene langs sidene, håndflatene ned, og bena utvidet rett på gulvet. Crunch skuldrene opp fra gulvet og løft armene slik at de svever over bakken. Løft bena i en 45 graders vinkel fra gulvet. Løft haken bort fra brystet. Trekk skuldrene tilbake og holde nakken på linje med ryggraden. Begynn å flagre armene opp og ned et par inches, men holde dem fra gulvet. Opp og ned teller som ett rep. Ta sakte, dypt åndedrag uavhengig av armbevegelser.

Sikk sakk

Den kryss og tvers fungerer de skrå musklene i midjen. Start med å ligge på ryggen. Bøy knærne og sette føttene på gulvet. Plasser hendene bak ørene og åpne albuene. Klem abs og løft skuldrene fra gulvet. Sving venstre skulder mot høyre kne. Løft høyre ben bringe kneet mot albuen. Senk deg tilbake til matten sakte. Gjør den andre siden, men vri i motsatt retning og løfte venstre ben. Har 10 reps per side som du veksler.

The Plank

Planken er lik holde en push-up posisjon. Start med å holde kroppen parallelt med gulvet på hender og tær. Dine hender vil være under skuldrene og føttene vil bli fordelt mindre enn hip-bredde hverandre. Se ned, men holde halsen på linje med ryggraden. Ryggen skal være helt flat med hoftene gjemt under deg. Hold denne posisjonen i 30 til 60 sekunder.

Pilates og Cardio

Gjør cardio før pilates trening vil hjelpe deg å opprettholde en forhøyet puls under øvelser, brenner mer magefett enn å gjøre pilates alene. Du kan også gjøre noen plyometric oppgaver mellom pilates øvelser for å maksimere caloric brenne. Har 20 til 30 minutter med lett til moderat cardio, som gåing eller svømming, før du starter pilates øvelser. Deretter må du gjøre en av øvelsene, som hundrevis. Mellom settene, gjør 20 til 30 sekunder av hopping knekt eller jogge på plass. Dette vil holde pulsen opp og øke stoffskiftet.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com