Mulige bivirkninger av Bread & amp; vann Diet

August 17
Mulige bivirkninger av Bread & amp; vann Diet

Mange vekttap planer - karbohydrat sykling, ketogen diett, flytende dietter - kan være komplisert, så en diett av brød og vann alene kan virke attraktivt på grunn av sin enkelhet. Mens en slik diett kan produsere vekttap på grunn av et lavt kalori-innhold, er det mange potensielle bivirkninger, som et brød og vann diett ikke ville gi balansert ernæring. Kontakt lege og bruke din egen sunne fornuft før du starter noen diett plan.

Redusert testosteronnivå

Maten du spiser ikke bare ha en effekt på vekten din, men funksjonen til kroppens interne systemer, inkludert endokrine system, som styrer hormonproduksjon. Brød inneholder svært lite fett og har en tendens til å være rik på fiber, slik at en diett bestående utelukkende av brød og vann kan ha negative effekter på hormonnivået. Ifølge forskning publisert i desember 1996 utgaven av "The American Journal of Clinical Nutrition", forbruker en diett rik på fiber og lite fett kan redusere nivåene av testosteron. Dette hormonet bidrar til å produsere muskel og kan hjelpe til med fett tap.

Svekket sårheling

Selv brød gjør gi noen viktige næringsstoffer, er det vanligvis blottet for vitamin C. Dette næringsstoffet fungerer som en antioksidant og er avgjørende for sunn vekst og utvikling. I tillegg spiller vitamin C en viktig rolle i sårheling prosessen, slik at en brød og vann kosthold kan kompromittere kroppens evne til å helbrede skader.

Eye Damage

Forbruker en diett bestående av bare vann og brød kan også svekke synet ditt. Dette er fordi verken vann eller brød gir vitamin A. Dette vitamin er viktig for en rekke funksjoner, blant annet å opprettholde slimhinnen i øynene dine som holder ut skadelige bakterier. Du kan også oppleve natt blindhet, som mangel på vitamin A kan tørke ut øynene dine og forårsake skader på hornhinnen og netthinnen.

Økt risiko for infeksjon

Forbruker bare brød og vann kan gjøre deg mer utsatt for infeksjoner. Dette er fordi både vitamin A og C - vitaminer ikke er levert av brød - er involvert i å opprettholde integriteten av immunsystemet. Selv relativt ufarlige infeksjoner kan bli alvorlige helseproblemer på grunn av din kompromittert evne til å bekjempe infeksjoner.

svake Bones

Spise en diett av bare brød og vann kan være skadelig for din skjelettsystemet. Dette er fordi vitamin C bidrar til å produsere kollagen, som er en del av din benbygning. I tillegg inneholder brød uten vitamin D, og ​​lave nivåer av dette vitamin kan føre til osteoporose.

Dårlig hud og hår helse

Verken brød eller vann er rike på fett. Mens fett er ofte unngås på dietter fordi det er høy i kalorier, kan gjøre det være skadelig. Kroppen trenger fett for å opprettholde hud og hår helse, slik at en diett lav på fett kan være skadelig for begge.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com