10 sunn Candy Bars

April 2
10 sunn Candy Bars

Candy barer blir ikke ansett som en helsekost. De er lastet med fett, sukker og kalorier. Men hvis du craving noe søtt, og harde drops bare vil ikke velge det minste av flere onder og gå for den relativt kalorifattig og næringsrike godbiter. Ved å gjøre et informert valg når du kommer for en candy bar, er det mer sannsynlig å spise mindfully og mindre sannsynlighet for å angre ditt kosthold.

Figamajigs

Som navnet antyder, Figmajigs få sin søte smak og sjokolade-aktig struktur fra fiken, noe som bidrar til å redusere kaloriinnholdet. Med bare 130 kalorier per bar, er de også har relativt lite fett, bare 2,5 g. Figamajigs tilby bonus på 5 gram fiber per bar, sammen med 1 gram protein.

York Peppermint Patties

York Peppermint Patties har bare 140 kalorier hver og bare 2,5 gramsof fett. De har ingen transfett. Den lille størrelsen stopper deg fra overindulging samtidig som du sjokolade fikse.

Crispy Cat Bars

Disse premium godteri barer er sprø, nutty, chocolaty og gjort med alle-økologiske ingredienser. En bar inneholder 200 kalorier og en moderat 7 gram fett, 3,5 gram som er mettet. Crispy Cat barer er dyrere og mindre tilgjengelig enn vanlig godteri barer, men verdt å oppsøke på naturlig mat dagligvarebutikker.

Mounds

Kokos-fylt Mounds sjokolade er relativt lav i kalorier, med en vekt på 195 per bar. Den har 11 gram fett, noe som er vanlig for vanlige godteri barer. Dens positive faktoren er 2 gram protein, som kan hjelpe deg til å føle litt fyldigere og mindre sannsynlighet for å krasje fra sukker.

Chunkie

Til tross for navnet, Chunkie barer har færre kalorier enn mange andre godteri barer. De har 173 kalorier hver, sammen med 10 gram fett og 3 gram protein, gjør dem til et mer attraktivt alternativ enn andre fett-laden tilbud på godtebutikk.

M & M Minis

Selv ikke en tradisjonell candy bar, en 1-unse tube av M & amp; M Minis kan hjelpe deg tilfredsstille en søt tann uten å gjøre for mye skade på midjen. Med 150 kalorier og 7 gram fett, de er sunnere enn godteri barer fylt med fudge, karamell og nougat.

100 av Grand

Med en sprø, kremaktig fylling, ville du forvente en 100 Grand Bar å være skyhøye i kalorier og fett, men det har en moderat 180 kalorier per bar og 8 gram fett. Fortsatt for høyt til å bli betraktet som et sunt alternativ, vil det ikke helt ødelegge din diett hvis du snike en bit.

Lindt sjokolade barer

Apotek og dagligvarebutikker bære Lindt splitter sveitsiske sjokoladeplater for en anstendig pris. Den herlig rike 70% kakaobaren har en heftig 250 kalorier per 4-kvadrat servering og 19 gram fett, 12 gram som er mettet. Imidlertid har denne porsjon bare 12 gram sukker og 3 gram kostfiber, og den store mengden av kakao bidrar antioksidanter i kostholdet ditt. Spis bare to rutene for å få en relativt sunn sjokolade fikse.

Dove barer med nøtter

En Dove Silky Smooth Almond Bar har 190 kalorier og 12 gram fett, 6 umettet. Mandler legge en helse boost, bidrar hjerte-sunt enumettet fett og redusere barens sukkerinnholdet til en moderat 16 gram.

Hersheys Special Mørk

Hershey spesielle mørk sjokolade bar skyves inn i bunnen av listen ved å tilby en 195-kalori sjokolade fix, sammen med 12,5 gram fett per servering. Det er relativt høy i sukker, med 21 gram per par.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com