Er Pineapple bra eller dårlig for tidlig graviditet?

December 31
Er Pineapple bra eller dårlig for tidlig graviditet?

Å spise mens du er gravid tar nøye planlegging for å sikre at du skaffe alle de næringsstoffene du trenger å bære barnet til termin, samt alle vitaminer og mineraler din voksende baby trenger. Et embryo går gjennom rask vekst i løpet av de første dagene og ukene etter unnfangelsen og trenger spesifikke næringsstoffer for å utvikle seg normalt. Kanskje du har hørt at å spise ananas kan føre til spontanabort. Men i rimelige mengder, er svært lite sannsynlig å skape noen problemer frukten. Det er også ganske næringsrik og leverer noen viktige næringsstoffer viktig tidlig i svangerskapet.

Ananas og abort

Det er en myte som sirkulerer blant gravide kvinner som foreslår å spise ananas vil føre til en spontanabort, bemerker forfatteren Rana Conway i «Hva å spise når du er gravid." Dette mistruth er basert på tilstedeværelsen av en forbindelse i ananas kalt bromelain. Logikken bak myten er at bromelain bryter ned proteiner og siden den nylig unnfanget barnet består av proteiner, forbruker bromelain kan forårsake blødninger og spontanabort, forteller Conway. Mens bromelain kapsler eller tabletter kan øke risikoen for spontanabort, spise en rimelig mengde fersk ananas er svært lite sannsynlig å gjøre det.

Ananas under tidlig graviditet

Inkludert en porsjon eller to av fersk ananas hver uke i begynnelsen av svangerskapet er vanligvis trygt. En porsjon er ca 1 kopp fersk frukt. Selvfølgelig bør du alltid snakke med legen din før du legger noe til graviditet diett, men ifølge Conway, ville du må spise mellom sju og 10 hele ananas på en gang å konsumere nok bromelain å skape et problem. Hvis du fortsatt bekymret for å spise ananas, opt for hermetisk ananas eller ananasjuice fordi hermetisering og tapping prosessen fjerner det meste av, eller alt, bromelain i frukten.

nødvendige næringsstoffer

Når du inkluderer fersk ananas i tidlig graviditet diett, gir du ditt ufødte baby med flere næringsstoffer han trenger for å vokse og utvikle seg normalt. En kopp fersk ananas leverer ca 79 milligram av vitamin C, et næringsstoff som stimulerer produksjonen av kollagen, som hjelpemidler i veksten av dere babyens hud, bein, brusk og sener, ifølge Babycenter nettsiden. Det eneste kopp ananas leverer nesten alle de 80 til 85 milligram av vitamin C du trenger hver dag i løpet av svangerskapet. Du får også små mengder av jern, et næringsstoff nødvendig for produksjonen av blod, samt folat, som kan bidra til å forhindre visse fødselsskader, når du spiser fersk ananas.

Legge til ananas til graviditet Diet

En kopp fersk ananas alene er en enkel og næringsrik måte å legge frukt til kostholdet graviditet. Du kan også legge til ananas til en fruktsalat eller puré det i en frukt smoothie. Mest grillet svinekoteletter med terninger ananas å legge en fet smak og viktige næringsstoffer til kjøtt. Layer ananas stykker inn i en grillet kylling sandwich eller toppen en kylling og spinat salat med frukt som flere måter å inkludere det i en sunn, tidlig graviditet diett.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com