Hvordan Grow New Hair

September 3

Tapet av hårsekkene kan føre til stress i den mest trygg person. Håravfall, av samfunnets normer, er et tegn på å bli gammel eller generell svakhet. Arvelig, dårlig helse og kosthold, stress og kjemikalier i miljøet kan bidra til hårtap hos menn og kvinner.

Bruksanvisning

1 Bruk hårtap vitaminer. Vitaminer bistå i å blokkere produksjonen av DHT, som er en viktig årsak til hårtap hos menn. Dihydrotestosteron (DHT). Et enzym i kroppen endrer det mannlige hormonet testosteron til DHT. Vitaminer hjelpe hårvekst ved å fornye skadet hår røtter i menn og kvinner.

2 Ta vitamin A. Den anbefalte daglige dosen av vitamin A er 5000 IE. Dette vitamin inneholder en antioksidant som finnes i fiskeoljer, grønne bladrike grønnsaker som kål, spinat og brokkoli. Melkeprodukter og melk av produkter også fremmer sunt hår og økt vekst sekresjon sebrum.

3 Spis mat rik på B-vitaminer. Vitamin B3, også kalt niacin, gir økt blodsirkulasjonen i hodebunnen. Dette fremmer mer næringsstoffer til hårsekkene. God billig kilder er fisk, kjøtt, ølgjær og hvete produkter. Anbefalt daglig dose er 15 mg. Vitamin B5 har vist noen evne til å bremse hårtap. Den anbefalte daglige dosen er opp til 7 mg.

4 Drikk åtte glass vann daglig for sunn, skinnende hår. Siden 80% av menneskekroppen består av vann, må det etterfylles. Drikkevann spyler også toksiner fra kroppen.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com