Eye koordinering problemer

October 8

Øye koordinering innebærer øynene til å arbeide sammen for å muliggjøre nøyaktig visjon. Selv om hver av dine øyne ser et litt annet bilde av hva du ser på, fusjonerer hjernen de to sammen, ved hjelp av et beviser kalt fusion, i et sammensatt tredimensjonalt bilde. Øye-koordinasjon holder visjonen oversiktlig, og gjør øynene for å beholde riktig justering. Eye koordinering problemer kan skyldes sykdom eller skade.

Funksjon

Eye-koordinering problemer oppstår når øynene er i stand til å arbeide sammen og kan være forårsaket av dårlig utvikling og kontroll av øyet muskler eller nedsatt syn. I tilfeller av feilaktig muskulære utvikling eller kontroll, barn under 6 år er hovedgruppen til å bli påvirket. I de fleste tilfeller er problemet behandles effektivt med vanlige briller noen ganger i kombinasjon med visuell terapi. Tidlig påvisning sikrer det beste resultatet med korttidsbehandling.

typer

Dårlig øye koordinering kan være vanskelig å oppdage, så det er viktig å ha regelmessige optometric undersøkelser. Det anbefales at de begynner i en alder av 6 måneder og gjentas i en alder av 3 år. Noen tegn og symptomer som tyder på dårlig øye-koordinasjon i senere år er hodepine, smerter rundt øynene, trette øyne, dobbeltsyn, svimmelhet, irritabilitet, problemer med å lese, svekket kropp koordinasjon, svekket idrettsprestasjoner og manglende evne til å konsentrere seg.

20/20 Vision

Uttrykket "20/20 syn" blir brukt for å uttrykke den klarhet i normalt syn. Det betyr at du kan se klart i en avstand på 20 fot nøyaktig hva du bør være i stand til å se på den avstanden. Hvis du har 20/60 syn det betyr at du må være så nært som 20 fot for å se hva en normal person kan se på 60 fot.

amblyopi

Amblyopi er også kjent som "lazy eye". Det oppstår når synet på ett eller begge øyne er redusert på grunn av en forstyrrelse i utviklingen av det visuelle systemet. Det er vanligvis ingen symptomer på amblyopi fordi hjernen vanligvis kompenserer ved å betale oppmerksomhet til øyet som er upåvirket. En vanlig årsak er en stor forskjell i den korrigerende linse resept for hvert øye; i dette tilfellet vil hjernen favorisere minst berørt øyet, noe som kan resultere i dårligere øyet ikke å utvikle seg normalt. En annen årsak er en betydelig sak av ukorrigert astigmatisme (nedsatt syn på grunn av feil utvikling av hornhinnen).

skjeling

Skjeling eller krysset øyne oppstår når begge øynene eller ett øye er skrudd opp, ned, inn til sentrum eller ut til siden. Denne typen forskyvning skyldes vanligvis dårlig øye muskel kontroll og ofte vises mellom 21 måneder og 6 år. Dette er grunnen til tidlig optometrisk testing anbefales. Selv om mange tror at et barn vil vokse ut av skjeling, er dette en feil antagelse. Uten behandling kan tilstanden forverres. Behandlingstilbud omfatter visjon terapi, én visjon eller bifokale briller og, i sjeldne tilfeller, kirurgi.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com