MS Vision Symptomer

May 2

Multippel sklerose er en kronisk sykdom som oppstår når kroppens eget immunforsvar angriper nervene 'beskyttende dekke, noe som kan føre til nerve forringelse og kan også forstyrre kommunikasjonen mellom nervene og hjernen. Symptomer på multippel sklerose varierer mellom individer, avhengig av hva nervene har blitt hardest rammet. Noen personer med multiple sklerose opplever problemer med sine øyne.

optikusnevritt

Optikusnevritt er et øye tilstand som ofte rammer personer med multippel sklerose. Faktisk kan det være første symptom som inntreffer før andre multippel sklerose symptomer. Denne tilstanden oppstår når synsnerven blir betent. Betennelsen fører vanligvis til en viss grad av smerte og synshemning. Synstap varierer, avhengig av alvorlighetsgraden av betennelse. Enkelte personer kan bli midlertidig fargeblind. Optikusnevritt er vanligvis behandles med steroider. I de fleste tilfeller går tilbake normalt syn innen en periode på seks måneder.

presbyopi

Ifølge Mayo Clinic, personer med multippel sklerose er en økt risiko for å utvikle presbyopi. Denne tilstanden svekker øynene evne til å fokusere på objekter i nærheten. Presbyopi er oftest behandlet med korrigerende linser, for eksempel progressive briller. Men laser øye kirurgi eller linseimplantater er også alternativer.

Uklar eller Double Vision

Multippel sklerose kan også føre til forbigående uklart eller dobbelt syn. Dette kan skje som et resultat av optisk nerveskade eller svekket øyet muskler.

nystagmus

En annen vanlig øye problem forbundet med multippel sklerose er en tilstand som kalles nystagmus. Nystagmus er en tilstand karakterisert ved ukontrollerte øyebevegelser. Bevegelsene kan bli så alvorlig at synet blir svekket. Medikamenter kan brukes til å forbedre denne tilstanden.

Andre øyesymptomer

Midlertidig blindhet kan oppstå under multippel sklerose bluss. Midlertidig blindhet kan vare opptil 24 timer og er vanligvis forårsaket av betennelse i øynene 'nerver. Dessuten kan enkeltpersoner også oppleve okulær dymethria, noe som fører til at øynene til å bli lavere eller shoot når du prøver å fokusere på objekter. En annen tilstand som kan oppleves er bevegelse og lyd fosfen, som er en tilstand som oppstår når blinkende lys er sett med øyne som svar på øyebevegelser eller plutselige lyder. Personer med multippel sklerose kan også oppleve intermitterende smerter i øyet.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com