Oregano bivirkninger

June 12

Oregano, kjent som vill merian, er en vill urt fra Middelhavet. Dette er en plante med blomst klynger og bladene har en eterisk olje navn Origanum. Den brukes i mat, og har også noen antimikrobielle og antioxidant kvaliteter. Oregano har blitt sett å ha krampeløsende egenskaper også.

Bruker

Oregano har blitt brukt til å behandle parasitter i kroppen, bakterielle infeksjoner, magesmerter, menstruasjonsproblemer, urinveisinfeksjoner og forkjølelse og influensa symptomer.

Bivirkninger

Bivirkningene er kortpustethet, tetthet i brystet, problemer med å snakke eller svelge, hevelse i ansiktet og kløe. Du må ringe legen din dersom noen av disse oppstår.

Dosering

Hvis dette blir tatt på legens råd. deretter følger disse instruksjonene. Hvis du tar dette på egen hånd, og følg instruksjonene på flasken. Det kan tas i pilleform eller i olje form i juice eller melk.

advarsler

Hvis du er gravid informere legen din før du tar Oregano. Også, hvis du er allergisk mot urter som timian, salvie eller basilikum bruker ikke dette.

interaksjoner

Interaksjoner er ikke godt dokumentert, men å kombinere naturlegemidler med reseptbelagte medisiner kan påvirke effekten av foreskrevet medisin.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com