Hva regnes som en funksjonshemming for SSI?

September 25

Hva regnes som en funksjonshemming for SSI?


The Social Security Administration (SSA) tilbyr Supplemental Security Income (SSI) til folk som er eldre, blinde eller har nedsatt funksjonsevne. SSA gjør en rekke bestemmelser for å bekrefte en søkers funksjonshemming. Hvis en person oppfyller alle de kvalifikasjoner, kan han begynne å samle personnummer uførhet betalinger for å erstatte tapt kompensasjon.

Definisjon

The Social Security Administration definerer en funksjonshemming som en medisinsk, fysisk, psykiatrisk eller psykologisk tilstand som hindrer en person fra å jobbe og tjene mer enn $ 900 per måned i minst 12 måneder. Hvis din funksjonshemming kan du jobbe og tjene mer enn $ 900 per måned, kan du likevel være kvalifisert for delvis uførhet betalinger. Men hvis funksjonshemming ikke er ventet å vare i minst 12 måneder, kan du ikke være kvalifisert for uførhet betalinger.

effekter

Funksjonshemming er definert forskjellig, avhengig av om det blir vurdert som en del av et arbeidstakere kompensasjon problem eller en veteraner 'uførhet problemet. Workers 'kompensasjon baserte uføretrygdet kan utstedes enten som en hel eller delvis uførhet. Folk som søker om uføre ​​betalinger basert på veteraner funksjonshemming spørsmål kan utstedes en prosentandel rating, for eksempel 40 prosent deaktivert. Alle andre mennesker, derimot, må være fullt deaktivert for å motta uføretrygdet fra Social Security Administration.

Lengde

For å kvalifisere seg, må en persons funksjonshemning har vart i 12 måneder. I noen tilfeller, men en lege anslår at funksjonshemming vil vare lenger enn 12 måneder er akseptabelt. Rådfør deg med din lege og Social Security Administration for de riktige papirene for å etablere den forventede lengden på funksjonshemming.

lignende Jobs

The Social Security Administration definerer en funksjonshemming som manglende evne til å fungere. Hvis du jobbet som en dieselmotor mekaniker og kan ikke lenger løfte tunge gjenstander som kreves for å gjøre den jobben, kan du bli pålagt å ta en jobb som en liten motor mekaniker stedet for å motta uføretrygd.

Prosess

The Social Security Administration gjør uføre ​​bestemmelser i sine SSA utekontorer. I noen tilfeller kan SSA gjøre bestemmelsen på statlige etater kalt Disability Bestemmelse Services (DDS). Prosessen involverer tjenestemenn i en av disse kontorene som bestemmer nødvendig dokumentasjon og papirarbeid. Når de har fått fullført papirarbeid, vil de gjøre en avgjørelse om funksjonshemming. Hvis nektet, de kan gi deg råd om prosessen for å anke avgjørelsen.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com