Kan Xango Juice redusere fedme?

June 5

Kan Xango Juice redusere fedme?


XanGo er laget av frukt Garcinia mangos (også kjent som mangostan), og er fullstappet med en stor tilførsel av xantoner; dermed navnet XanGo. Selv om dette juice har helsemessige fordeler, er det ikke et mirakel kur for fedme.

fordeler

Ifølge Vekttap Advisor nettstedet, er xantoner naturlig forekommende kjemikalier som er sagt å fremme fleksibilitet, mental støtte, immunforsvaret og energinivå. En sunnere du kan lede til en tynnere deg, men vekttap er ikke en direkte eller plutselig resultat.

Mangel på bevis

Ifølge Mayo Clinic, er det i dag ingen kliniske studier som beviser de gunstige helseeffekter ved XanGo-drikken.

Mangel på Integritet

FDA har slått ned på skaperne av XanGo-drikk på grunn av deres støttes krav for å være i stand til å behandle ulike helseeffekter. Selskapet fikk 15 dager for å vise at det ikke lenger var å lage falske krav om produktet.

acidose

I henhold til en rapport 2008 sak, en pasient ved hjelp av mangostan daglig for vekttap kom ned med acidose, en tilstand der den enkeltes blod surhet er for høy (ved en pH på mindre enn 7,35). Ifølge MedlinePlus nettside, kan acidose føre til rask pust, forvirring, apati, og selv sjokk eller død.

Pris

I 2010, en enkelt flaske XanGo koster $ 40. Frederic Patenaude, helse og ernæring forfatter og en rå mat talsmann uttalte på sin blogg: «Når jeg ser på en $ 35 flaske 'antioksidant-rik" mangostan juice, kan jeg ikke hjelpe å le og tenke for meg selv, "hva slags idiot ville bruke så mye penger (pluss frakt) for en flaske juice."


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com