Linfrø Oil & amp; rosacea

June 27
Linfrø Oil & amp; rosacea

Rosacea, en tilstand preget av røde flekker over nesen og kinnene, er en vanlig, men ikke livstruende helse klage blant amerikanerne. The American Academy of Dermatology, eller AAD, sier at over 14 millioner mennesker i USA har rosacea, og at mange av disse menneskene er mellom 30 og 50 og har Celtic eller skandinavisk arv. Før du bruker linfrø olje eller andre kosttilskudd for å behandle din rosacea, møte med legen din for å diskutere alle relevante behandlingstilbud.

om rosacea

Rosacea kan påvirke noen, bemerker National Rosacea Society, selv om folk som har lys hud og som har en tendens til å rødme lett kan bli mest berørt. Foreningen påpeker også at flere kvinner enn menn utvikler rosacea. Årsaken til denne tilstanden er ukjent, men visse faktorer kan spille en rolle, sier AAD, inkludert genetikk og familiens historie, immunsystem overreaksjon, H. pylori bakteriell infeksjon og hvordan kroppen din behandler protein.

Plant Informasjon

Frøene av lin anlegget, eller Linum usitatissimum, blir brukt til å lage olje som i sin tur brukes til medisinske formål. Lin anlegget er innfødt til landet mellom Middelhavsregionen og India. Flax, en årlig plante, besitter tynne stengler, slanke blader og blek blå blomster, og det kan vokse til en maksimal høyde på ca 4 fot. Frukten av lin anlegget inneholder frøene. Viktige næringsstoffer som finnes i linfrøolje omfatte vitamin B-1, B-2, B-3, B-5 ​​og E, essensielle fettsyrer og aminosyrer.

Linfrøolje Handlinger og bruksområder

Linfrøolje har lenge vært brukt til medisinske formål, inkludert å gi de essensielle fettsyrene som er nødvendig for å bidra til å kontrollere rosacea, bemerker sertifisert ernæringsmessige konsulent Phyllis A. Balch, forfatter av "Resept for Nutritional Healing". Linfrø besitter en rekke gunstige helse tiltak, inkludert anti-inflammatorisk virkning, noe som er viktig for å redusere hudens rødhet assosiert med denne tilstanden. Mer klinisk forskning bevis kan være nødvendig for å evaluere effekten av linfrø olje i behandling av rosacea.

betraktninger

Rosacea kan føre til visse helsemessige komplikasjoner hos noen individer, inkludert rhinophyma - en opphopning av vev på eller rundt nesen. I de fleste tilfeller kan en kombinasjon av vanlige allopathic behandlingsmetoder og komplementære alternative tiltak være optimal i behandling av denne potensielt stressende og pinlig tilstand. For å få en bedre forståelse av hvordan linfrøolje og andre kosttilskudd kan hjelpe behandle din rosacea - og til å bedre forstå risiko og begrensninger av kosttilskudd for helse formål - møte med helsepersonell som har spesialisert seg i klinisk ernæring.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com