Hyllebær sirup for Forkjølelse & amp; Influensa

October 27
Hyllebær sirup for Forkjølelse & amp; Influensa

I høst, masser av små hyllebær slå dyp lilla og tynge grenene av den eldste, eller Svarthyll, anlegg. En tradisjonell country ingrediens i syltetøy og gelé, naturmedisinere høste bær for å lage kalde og influensa rettsmidler, inkludert sirup. Du kan kjøpe hyllebær sirup fra helsekostbutikker, eller lage dine egne fra modne bær. Den helbredende fordelene av hyllebær i behandling av forkjølelse og influensa er anekdotisk, og FDA ikke kontrollere produksjonen av hyllebær sirup eller anbefale det for behandling av enhver medisinsk tilstand.

Elderberry sirup

Hyllebær inneholder flavonoider, inkludert rutin, Quercitrin og nocotoflorin, rapporterer "PDR for Herbal Medicines." Fordi bærene er smakfullt, kan barn foretrekker hyllebær sirup til andre kaldt og influensa forberedelser. Kommersielt tilgjengelige sirup kan inneholde sukker og andre urter, og det er lurt å sjekke med legen din før du bruker disse urte rettsmidler for å behandle enhver medisinsk tilstand.

potensielle fordeler

Hyllebær sirup kan øke svetting, i henhold til "PDR", som kan være nyttig i behandling av feber som følger en forkjølelse eller influensa. Bærene kan også øke bronkial sekret, gjør sirup nyttig for lindrende irritert hals og bihuler. The University of Maryland Medical Center rapporterer at hyllebær kan redusere hevelse i slimhinnene og fungere som et antiviralt middel. Kliniske studier som bekrefter disse fordelene er ikke-eksisterende.

Forberedelse og dosering

James Wong, forfatter av "dyrke din egen Drugs", og vert av den britiske TV-serien med samme navn, og har en oppskrift for å lage hyllebær sirup hjemme. Wong, en ethnobotanist, kombinerer tre hoder av hyllebær, strippet fra deres stammer, med 1/4 kopp tørket marshmallow rot, 2 ss. av tørket lakris rot, en kvist fersk eucalyptus og en teskje av nellik med 2 kopper vann i en liten kasserolle. Legg 1/2 kopp honning å blidgjøre, og bringe væsken til å bremse koke, la det småkoke til væsken er redusert med en femtedel. Strain, tilsett 5 ss. av glyserin og hell den i en ren glasskrukke for oppbevaring i kjøleskap.

Wong anbefaler å ta 2 ss. av sirup, opp til tre ganger om dagen for å redusere hoste og sår hals.

betraktninger

Ikke spis ferske hyllebær, og ikke bruke umodne hyllebær å lage sirup. Cooking ødelegger potensielle giftstoffer. Gravide og ammende bør ikke bruke hyllebær produkter med mindre å gjøre det av sine leger. Ifølge University of Maryland Medical Center, hyllebær kan forstyrre enkelte medisiner, inkludert diuretika, diabetes medisiner, avføringsmidler og immundempende. Bærene kan også interagere med medikamenter brukt ved behandling av astma og kreft.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com