Iron Gym Pull Up Bar Installasjon

November 27

The Iron Gym innflytelse montert pull-up bar dobler som push-up håndtak og en base for gulv dips. Produktet markedsføres gjennom infomercials og kan kjøpes på nettet eller fra murstein og mørtel butikker. Iron Gym har bred, trang og nøytralt grep polstret håndtak, og har en ideell størrelse for bruk i en 30-tommers døråpning.

montering

Trinn 1

Bolt ene ende av flattstål på de unpadded endene av hver av de bøyde stolpene, som vender mot innsiden av kurven. En liten boltnøkkelen er inkludert med Iron Gym, men det er veldig delikat. Du må kanskje oppgi din egen 10mm fastnøkkel.

trinn 2

Skyv de to rette, runde barer sammen for å skape en lang stang. Trekk en bolt gjennom hver av de to hullene der barer lapper til å feste dem sammen.

trinn 3

Plasser den lange linjen over utsiden av de to bøyde barer, nær polstret grep, og skru den på plass.

Installasjon

Trinn 1

Kile den lille metall kategorien som følger med Iron Gym i toppen av dørkarmen der du planlegger å installere Iron Gym. Kategorien skal stikke rett opp, mellom veggen og trim.

trinn 2

Skyv smal, flat bar på Iron Gym gjennom døråpningen fra den andre siden og legg den på toppen av dørkarmen horisontale trim, mellom metal-kategorien og veggen. Pass på at den flate bar seter sikkert på toppen av dørkarmen.

trinn 3

Nå gjennom døråpningen og napp ned på den andre siden av Iron Gym. Visuell kontroll av at den flate linjen forblir kilt fast på toppen av dørkarmen, og at støtfangerne begge treffe karmen jevnt på den andre siden. Gå gjennom døråpningen og vekt Iron Gym håndterer kort, så sjekk for å være sikker på at flat bar fremdeles sitter godt på toppen av døren trim. Din Iron Gym er nå klar til bruk.

Tips

  • Alltid inspisere Iron Gym før bruk for å sikre at delene er godt skrudd sammen.
  • For å fjerne Iron Gym, presse opp på nøytral-grep håndtak og vippe flat, smal bar bort fra døråpningen, trekk deretter Iron Gym gjennom døråpningen.

Du trenger

  • 10mm fastnøkkel

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com