Stor bursdag ideer for en pjokk på et hotellrom

June 25
Stor bursdag ideer for en pjokk på et hotellrom

At-hjem Bursdagsfeiring for barn kan være slitsomt for foreldre, med alle forberedelser før og rydde opp etterpå. Det er grunnen til at mange foreldre velger bursdagsfeiringer på barnevennlige steder som tilbyr partiet pakker. Disse pakkene kan bli ganske dyrt, avhengig av antall barn som deltar. Hvis du har små, pjokk-alderen barn, kanskje de ikke trenger så mye underholdning. Vurdere bestiller hotellrom i ditt område for dagen for å dra nytte av hotellets fasiliteter. Bestill et stort rom eller suite for en enkel, problemfri bursdagsfeiring pjokk vil elske.

The Right Hotel

Hvis mulig, velg et hotell som er ment for lengre opphold. Disse hotellene vanligvis tilbyr multi-room suiter med fullt utstyrt kjøkken og en separat stue, som vil tillate deg å lage din egen mat og snacks for partiet og også gi din tot og hans venner god plass til å bevege seg. Mange av disse utvidede hotellene tilbyr rimelige priser. Hvis du velger et vanlig hotell, velge et familievennlig hotell og velge en stor, romslig suite hvis mulig. Hopp kostbar room service og orden i en pizza for barna.

Dekorere rommet

Hotellrom kan være litt vanlig for et barneselskap. Bring i fargerike streamere å tape til tak og knytte ballonger til stoler for å gjøre rommet mer festlig. Dekk et bord med en fest duk og dekorative konfetti. Du kan også inkludere et banner med en lykkelig bursdag melding til tot. Pass på at du bruker en trygg avtagbar tape når taping ting som streamere til vegger og tak. Unngå å bruke noen form for dekorasjon som kan skade rommet eller møbler på noen måte.

Fest på Pool

Prøv å velge et hotell som har et basseng, spesielt en som inkluderer et barnebasseng, ideell for småbarn. Med et basseng tilgjengelig, er det lite behov for ekstra underholdning; bare tillate festdeltakerne til å plaske rundt og spille for et par timer. Kontroller at du har nok voksne til å overvåke alle barna rundt vannet. Noen hoteller har utendørs griller og benker nær deres utendørs svømmebasseng. Prøv å grille hamburgere og pølser mens barna svømmer og leker, som deretter kan bringes tilbake til hotellrommet for resten av partiet.

Bursdag Spill og aktiviteter

Planlegg enkle, pjokk-vennlig bursdag spill som barna kan godt spille på et hotellrom. Ta med deg en bærbar musikkspiller og spille fryse dans, oppmuntre barna til å hoppe, klappe og rist til musikken og fryse når den stopper. Ikke bekymre deg om noen blir "ut" med pjokk aldersgruppen - det handler om å ha det gøy. Du kan også skjule liten pjokk sikker bursdag tema leketøy som noisemakers eller småflasker bobler rundt hotellrommet og sende barna på en gatefeier jakten for å finne dem. Hvis du har plass, sette opp en kunst-stasjon med en stor eske fargestifter og bygging papir, og oppfordre dem til å tegne noe bursdag relaterte, som for eksempel bursdagskake.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com