Tamiflu Alternatives

July 7
Tamiflu Alternatives

Tamiflu, også kjent under sitt generiske navn, oseltamivir, er et antiviralt medikament som brukes for behandling av influensa. Det fungerer ved å bremse ned hastigheten som virus infiserer celler. Men i likhet med andre antivirale midler, Tamiflu eliminerer ikke influensa-viruset fra kroppen, snarere det bremser fremdriften. Tamiflu må tas tidlig i infeksjonen syklus for å være effektive. Tamiflu er en av flere antivirale legemidler til behandling av influensa på markedet.

Relenza

Relenza, også kjent ved sin generiske navn, Anamivir, fungerer ved å angripe viruset og begrense spredning rundt kroppen. I tillegg kan Relenza stoppe pasienter fra å få influensa dersom det tas før influensasymptomer overflaten. Ifølge nettsiden til Food and Drug Administration, er Relenza godkjent behandler folk 7 år og eldre som har influensa, og kan også være for forebygging av influensa hos personer over 5 år. Relenza leveres som et pulver til inhalasjon gjennom en spesiell enhet som kalles en Diskhaler. Relenza bør ikke brukes av personer som har astma eller kronisk obstruktiv lungesykdom. Som Relenzapulveret inneholder laktose, bør det ikke brukes hos pasienter som har laktose allergi. Bivirkninger av Relenza behandling inkluderer kvalme, neseirritasjon og hoste.

Flumadine

Flumadine, også kjent ved sin generiske navn, rimantadine, er en antiviral medikament godkjent for behandling og forebygging av influensa er forårsaket av influensavirus A. Det er godkjent til behandling av influensa i hos voksne over 17 år, og for å forebygge av type A influensa infeksjon hos barn i alderen 1 til 16 år. Flumadine leveres som tabletter eller som en sirup for oral administrasjon. Ifølge MayoClinic.com, kan pasienter som tar Flumadine bli forvirret og erfaring svimmelhet. Andre bivirkninger kan være kvalme, utslett og uvanlig tretthet.

Symmetrel

Symmetrel er merkenavnet for antiviral medikament, amantadin hydrochloride, godkjent for behandling og forebygging av influensa. Ifølge Drugs.com, er mekanismen ved hvilken symmetrel utøver sin antivirale virkninger som ikke er fullt ut forstått av den kan hindre virus sammenstillingen i løpet av viral replikasjon. Symmetrel er bare aktivt mot influensavirus A. Symmetrel kan ha alvorlige bivirkninger. Drugs.com bemerker at Symmetrel har vært knyttet til en økt risiko for selvmord, selv hos pasienter som ikke har noen tidligere historie med psykiske lidelser. Bakgrunnen for dette er ikke forstått. Symmetrel er ikke egnet for pasienter som har en historie med epilepsi som det kan forverre deres tilstand.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com